Valentino diena šauliškai

Šeštokų mokyklos jaunieji NVŠ grupės šauliai sumanė Valentino dieną paminėti netradiciškai – šauliškai. Burtų tvarka susiskirstę į 10 porų dalyvavo įvairiose šauliškose ir ne tik veiklose. Poros turėjo šaudyti iš lanko, iš pneumatinio ginklo, mėtyti smiginio strėlytes, kamuoliukus, granatas į širdies formos taikinius, išstumti lazda iš rato poros varžovą, kuo greičiau sudėti šulinio formos laužą, spirti kamuolį į mažus vartelius surištomis kojomis. Varžantis įvairiose stotelėse laikas prabėgo itin greitai. Susumavus visų porų rezultatus, po sudėtingų matematinių skaičiavimų paaiškėjo „Šauliškos Valentino dienos“ prizininkai ir nugalėtojai.

Surinkę 142 taškus trečią vietą užėmė ir bronzines širdis iškovojo Beatričės ir Igno pora, antra vieta ir sidabrinės širdys su 148 taškais atiteko Ligitos G. ir Nojaus P. porai. „Šauliškos Valentino dienos“ nugalėtojais, surinkę 167 taškus, tapo ir iškovojo auksines širdis Gusto ir Gerdos pora. Didžiausi sveikinimai. Jūs nerealūs!

Prizininkai ir nugalėtojai apdovanoti šaulių būrelio vadovo V. Jasevičiaus pagamintomis širdies formos statulėlėmis. Dizainas ir dekoracijos technologijų ir dailės mokytojos J. Jasevičienės.

Už renginio dekoracijas ir nuotraukas taip pat dėkui mokytojai Jolitai.

Dar kartą įrodėme, kad turėdami daug noro ir užsispyrimo galime netgi Valentino dienos renginį suorganizuoti kitaip – šauliškai.

Visas šauliškos Valentino dienos užfiksuotas akimirkas galima peržiūrėti čia.

Komentavimo galimybė išjungta.