„Darbas IT: mitai ir tiesa“

Karjeros ugdymo integruotoje pamokoje su muzika ir informacinėmis technologijomis viešnios Akvilė Burauskienė, projektų vadovė, ir Indrė Dimšė, duomenų inžinierė iš Telia Global Services Lithuania, balandžio 23 d. pristatė savo darbą ir patirtį bei aptarė temą „Informacinės technologijos: mitai ir tiesa“. Pamokose viešnios pristatė savo sritis Lazdijų r. Šeštokų mokyklos 7 ir 9 kl. mokiniams

Akvilė Burauskienė, turinti daug projektų vadovo patirties, dalijosi savo žiniomis ir patirtimi  su mokinių auditorija. Ji akcentavo svarbų vaidmenį, kurį vaidina projekto vadovas verslo ir technologijų srityse, ir pasidalino praktiniais patarimais, kaip įgūdžiai ir gebėjimai gali būti pritaikyti įvairiose karjeros srityse.

Indrė Dimšė, atstovaujanti duomenų inžinerijos sričiai, pasidalino savo įžvalgomis ir praktine patirtimi dirbant su duomenimis ir informacinėmis technologijomis. Ji akcentavo, kad ne tik vaikinai, bet ir merginos gali studijuoti programavimą, bei išryškino, kad programavimas gali atverti duris į įvairias kitas sritis.

Viešnių įkvėpimas ir bendravimas su mokiniais skatino siekti sėkmės šiose perspektyviose karjeros srityse.

Karjeros specialistė Rasa Jušinskienė

Komentavimo galimybė išjungta.