Šeštokiečiai – Lazdijų rajono moksleivių etnosporto žaidynių čempionai

Šeštokų mokyklos sporto salėje vyko pirmosios Lazdijų rajono moksleivių etnosporto žaidynės, kuriose dalyvavo Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos, Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos A. Kirsnos pagrindinio ugdymo skyriaus ir Šeštokų mokyklos komandos. Visi dalyviai varžėsi trejose rungtyse: lazdos traukynės, lazdos išstūmimo iš rato ir lietuviškose ristynėse, kurios yra įtrauktos į nematerialaus paveldo sąvadą. Etnosporto žaidynes organizavo Lietuviškų etnodvikovų federacijos viceprezidentas Martynas Mikelionis.

Lazdijų rajono etnosporto žaidynėse puikiai pasirodė šeimininkai – Šeštokų mokyklos 8 klasės mokiniai. Šeštokiečiai tapo Lazdijų rajono moksleivių etnosporto žaidynių čempionais. Sveikiname Dovydą, Matą, Domantą, Godą ir Skaivą. Pagarba už pademonstruotą valią, susikaupimą, pasitikėjimą savimi ir tikėjimą manimi.

Etnosporto žaidynių nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti įspūdingais medaliais, kuriuos įteikė pats Lietuviškų etnodvikovų prezidentas Martynas Mikelionis. Didžiulis dėkui Martynui už apdovanojimus ir etnosporto populiarinimą tarp Lazdijų rajono moksleivių.

Komentavimo galimybė išjungta.