Sporto diena Šeštokų mokykloje

Birželio 19 dieną planuota „Sporto diena“ prie Giluičio ežero dėl blogų oro sąlygų vyko Šeštokų mokyklos sporto salėje. Blogas oras nuotaikos ir didžiulio noro pajudėti nesugadino. Kartu su mokiniais ir dailės mokytoja Jolita sporto salėje parengėme 16 stotelių su įvairia netradicine sportine ir menine veikla, susiskirstėme į komandas ir pradėjome judesiuką.

Kiekviena komanda turėjo įveikti šešiolika netradicinių sportinių, meninių veiklų, už kurias gaudavo taškus. Po ilgų ir sudėtingų skaičiavimų paaiškėjo Šeštokų mokyklos „Sporto dienos“ prizininkai ir nugalėtojai. Trečią vieta su 1041 tašku užėmė komanda „Apelsinai“ (Justas V., Eglė, Justina ir Vilius), antrą vietą iškovojo komanda „Arbūzai“ (Justas K., Nojus A., Rokas, Ligita J.). Sporto dienos veiklų čempionais tapo komanda „Agurkai“ (Lukas A., Beatričė, Kristupas, Ugnė ir Aurėja). SVEIKINAME!!!

Renginio metu buvo pagerbti ir apdovanoti Geriausias (-ia) Šeštokų mokyklos sportininkas (-ė) 2022–2023 m. m., kuriais tapo jau antrus metus iš eilės Gytis Pakruopis ir Beatričė Kancevičiūtė. Nominantams įteikti medaliai.

Dėkui mokiniams, nepabūgusiems blogo oro ir aktyviai įsitraukusiems į veiklas, dėkui kolegoms, prisidėjusiems prie Sporto dienos organizavimo, dėkui direktorei ir pavaduotojai už vaišes. Iki susitikimo kitais metais prie Giluičio ežero.

Daugiau netradicinės dienos akimirkų yra čia.

Komentavimo galimybė išjungta.