Merginų stalo futbolo turnyras

Kovo 24 d. Šeštokų mokykloje vyko merginų dvejetų stalo futbolo turnyras, kuriame dalyvavo Šeštokų mokyklos 9–10 klasių ir Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos Šeštokų  vidurinio ugdymo skyriaus 3gd klasės merginos. Iš viso dalyvavo 5  komandos: „Dumčiūtės“, „Ligės“, „Ananas“, „Kapibara“, „Vytutėlis“.

Jau nuo pat pirmų varžybų užvirė atkali, emocionali ir bekompromisė kova. Komandos sužaidė tarpusavyje rato sistema.

Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad penkta vieta atiteko komandai „Ananas“, dvi komandos susikovė dėl trečios vietos ir dvi dėl čempionių titulo.

Ketvirtą vietą stalo futbolo turnyre užėmė komanda „Dumčiūtės“. Po labai atkaklios kovos trečia vieta ir bronzos medaliai atiteko komandai „Ligės“ (Ligita J. ir Ligita G.). Finale nusileidusi dviem įvarčiais antrą vietą stalo futbolo turnyre ir sidabro medalius iškovojo komanda „Kapibara“ (Austėja B. ir Gabija Bub.). Pirmojo merginų dvejetų stalo futbolo turnyro čempionėmis tapo ir aukso medaliais pasipuošė komanda „Vyturėlis“ (Austėja P. ir Kornelija). Turnyro metu įmušti net 177 įvarčiai.

Didžiausi sveikinimai merginoms už azartą, puikią kovą, pagarbą varžovėms. Tokių nesuvaidintų emocijų ir azarto dažnai pasigendame net pačiose tikriausiose futbolo varžybose. Super merginos!!! Ir didžiausia pagarba Jums.

Komentavimo galimybė išjungta.