Konkurso „Lietuvos mokytojas 2023“ laureatas

Kovo 1 dieną į naujienų portalo lrytas.lt organizuojamą iškilmingą „Lietuvos mokytojas 2023“ apdovanojimų ceremoniją, vykusią Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Didžiojoje auloje, buvo pakviestas ir mūsų mokyklos fizinio ugdymo mokytojas metodininkas Vaidas Jasevičius. Vaidui buvo įteiktas apdovanojimas pagrindinio ugdymo kategorijoje ir padėka: projekto „Lietuvos mokytojas 2023“ organizatoriai dėkoja už darbą, keičiant ne tik mokinių ateitį, bet ir šalies švietimo veidą.

Nugalėtojai buvo paskelbti aštuoniose kategorijose, iš viso apdovanoti 24 Lietuvos mokytojai (projekte dalyvavo 560 mokytojų). Susumavus balsavimo rezultatus (surinko 4719 balsų) ir vertinimo komisijos balsus Vaidas pateko į trejetuką pagrindinio ugdymo kategorijoje.

„Nuostabus, pakylėjantis renginys, po kurio dar stipriau myli savo pasirinkimą – dirbti su vaikais ir dėl jų.

Malonumas dalyvauti tokiuose renginiuose su pozityviais bendraminčiais, kuriems, kaip ir man, truputį nejauku vien todėl, kad šalia nėra jūsų, mokiniai. O be jūsų nebūčiau apskritai nuvykęs į šį ypatingą, kvapą gniaužiantį renginį. Jūsų (buvusių, esamų ir galbūt būsimų mokinių) degančios akys – mano motyvacija dirbti.

Šių aukštumų nebūčiau pasiekęs be savo šeimos palaikymo. Dėkui tėčiui ir mamai už protingus patarimus ir mano apsisprendimo laisvę tapti fizinio ugdymo mokytoju.

Dėkui nuostabiausiai žmonai Jolitai, sūnums Rokui ir Arui už kantrybę, supratimą ir nuolatinę paramą.

Ačiū mokyklos direktorei A. Burbaitei, kolegoms ir visai Šeštokų mokyklos bendruomenei už palaikymą.“

Komentavimo galimybė išjungta.