Šventinis bėgimas Veisiejų miesto gatvėmis, skirtas atkurtos Lietuvos nepriklausomybės 30-mečiui paminėti

Kovo 10 dieną Veisiejų mieste vyko šventinis bėgimas, skirtas atkurtos Lietuvos nepriklausomybės 30-mečiui paminėti, kuriame šauniai pasirodė Šeštokų mokyklos jaunieji bėgikai.
Šventę pradėjo Veisiejų seniūnas Zenius Sabaliauskas, kuris visus pasveikino atkurtos Lietuvos 30-uoju jubiliejaus proga, palinkėjo puikios kovos bėgimo trasoje. Taip pat visus susirinkusius sveikino Lazdijų rajono savivaldybės merė A. Miškinienė.
5–7 klasių mergaičių ir berniukų grupėje puikiai pasirodė šeštos klasės mokiniai Ligita Jonavičiūtė ir Gytis Pakruopis iš Šeštokų mokyklos, kurie abu iškovojo 2-ąsias vietas ir pasipuošė sidabro medaliais.
8–9 klasių vaikinų trape greitai bėgo aštuntokas Karolis Vilkevičius, kuris iškovojo 2-ąją vietą, pasipuošė sidabro medaliu.

10 klasių ir vyresnių vaikinų grupėje puikiai pasirodė dešimtokas Martynas Medziukas, kuris iškovojo 3-iąją vietą ir pasipuošė bronzos medaliu.

Visus šventinio bėgimo Veisiejų miesto gatvėmis, skirto atkurtos Lietuvos nepriklausomybės 30- mečiui paminėti, prizininkus apdovanojo medaliais pati Lazdijų rajono savivaldybės merė A. Miškinienė.
Už patriotiškumą, už parodytą norą atstovauti savo mokyklai šventiniame bėgime, už pasiaukojimą, už atkaklią kovą bėgimo trasoje dėkoju savo auklėtiniams iš Šeštokų mokyklos: Martynui, Titui, Karoliui, Andriui, Ligitai, Dorianui, Gyčiui, Jokūbui, Edgarui, Tomai, Andriui Ž., Andriui N. Jūs esate geriausi!
Taip pat dėkoju Veisiejų seniūnui, sporto entuziastui, jau ne pirmus metus organizuojančiam šį bėgimą, Z. Sabaliauskui. Malonu bendradarbiauti su savo srities profesionalu.

Kūno kultūros mokytojas metodininkas Vaidas Jasevičius

Komentavimo galimybė išjungta.