Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 30-metį paminėjome žaisdami krepšinį

Lazdijų r. Šeštokų mokyklos sporto salėje vyko 3×3 krepšinio turnyras, skirtas Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 30-mečiui paminėti, kuriame dalyvavo Šeštokų mokyklos 8–10 ir Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos 3gd ir 4gd klasių mokiniai. Visi dalyviai burtų tvarka buvo suskirstyti į penkias komandas, kurios rato sistema sužaidė tarpusavy.
3×3 krepšinio turnyro, skirto Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 30-mečiui paminėti, pradžią paskelbė direktorės pavaduotojos ugdymui Jurgitos metimas nuo baudų linijos, kuris buvo palydėtas gausiomis mokinių ovacijomis.
Aikštelėje užvirė bekompromisė kova, vaikinai varžėsi dėl kiekvieno aikštelės centimetro, griuvo dėl kiekvieno kamuolio.
Sužaidus visas varžybas paaiškėjo turnyro nugalėtojai ir prizininkai. 5–4 vietas pasidalijo komandos „Raudonieji“ ir „Juodieji“. Trečią vietą iškovojo „Geltonųjų“ komanda (Edvinas ir du Gyčiai), antra vieta atiteko „Mėlyniesiems“ (Justinui, Titui ir Martynui M.). 3×3 krepšinio turnyro, skirto Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 30-mečiui paminėti, čempionais tapo komanda „Orandžiniai“ (Kajus, Emilis ir Martynas). Prizininkai ir nugalėtojai apdovanoti vardiniai Šeštokų mokyklos medaliais.
Taip pat po turnyro vyko tritaškių metimo konkursas, kurio nugalėtoju po labai atkaklios kovos tapo devintokas Justinas Miliauskas, kuriam įteikta statulėlė. Sveikiname.
Turnyro organizavimą inicijavo ir finansavo Šeštokų mokyklos vadovybė. Ačiū mokyklos direktorei A. Burbaitei ir direktorės pavaduotojai ugdymui J. Vaičeskienei.
Mokyklos direktorė A. Alma Burbaitė šiuo metu serga. Todėl visų krepšinio turnyro dalyvių vardu linkime direktorei sveikatos, kuo greičiau pasveikti ir sugrįžti į mokyklą.
Už nuotraukas AČIŪ Austėjai.

 Kūno kultūros mokytojas V. Jasevičius

 

Komentavimo galimybė išjungta.