Tinklinis žaidžiamas ir Šeštokų mokykloje

Vasario 12 dieną Šeštokų mokyklos sporto salėje pirmą kartą vyko vyresnių klasių mokinių 5×5 tinklinio turnyras, skirtas Vasariui, sveikos gyvensenos mėnesiui, paminėti.

Žaidėjai į keturias komandas susiskirstė burtų tvarka: „20 cm“, „Rockstar“, „Bilekas“, „Zambabvė“. Po atkaklių, permainingų kovų paaiškėjo turnyro prizininkai ir nugalėtojai. Ketvirti turnyre liko „20 cm“. Trečia vieta ir bronzos medaliai atiteko komandai „Bilekas“ (Juozas, Vasarė, Mantas, Donatas, Mangirdas). Antrą vietą užėmė ir sidabro medalius iškovojo komanda „Rockstar“ (Gytis, Justas, Andrius, Deimantė, Martynas M.). Pirmojo 5×5 tinklinio turnyro, skirto Vasariui, sveikos gyvensenos mėnesiui, paminėti nugalėtojais tapo ir aukso medaliais pasipuošė komanda „Zambabvė“ (Edvinas, Lukas, Gytis G., Emilis, Eitvydas). Už apdovanojimus noriu padėkoti Lietuvos tautiniam olimpiniam komitetui, projektui „Olimpinė karta“.

Ačiū Lukui Kuncevičiui už teisėjavimą, labai ačiū 3g ir 4 g klasių auklėtojai Jurgitai Vaičeskienei, entuziastingai palaikiusiai savo auklėtinius.

Smagu, kad Šeštokų mokyklos ir Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos Šeštokų skyriaus  vyresnių klasių mokiniai taip aktyviai įsitraukė į šį turnyrą, prasmingai ir turiningai leido laisvalaikį sportuodami, varžydamiesi, bendraudami.

 Kūno kultūros mokytojas metodininkas Vaidas Jasevičius

 

Komentavimo galimybė išjungta.