Sporto diena Šeštokų mokykloje

Birželio 20 dieną Šeštokų mokykloje vyko Sporto diena, kurios metu mokyklos bendruomenė varžėsi 2×2 „Futboliuko“ turnyre, paplūdimio tinklinio aikštelėje, įveikinėjo kliūčių ruožą.

„Futboliuko“ turnyro nugalėtojais tapo „Vilidžerių“ komanda, antrą vietą užėmė „Šliužai“, treti turnyre liko komanda „Niekas“.

Paplūdimio aikštelėje vyko atkakli kova ir tik pabaigoje paaiškėjo, kad šio turnyro nugalėtojais tapo „Čeburaškų“ komanda, antra vieta atiteko komandai „Alfa“, kurioje kartu su savo auklėtiniais žaidė ir mokyklos direktorės pavaduotoja ugdymui Jurgita Vaičeskienė, treti turnyre liko „Profai“.

Po komandinių žaidimų turnyrų vyko individualios varžybos, „Kliūčių ruožo“ įveikimas mokyklos aikštyne, kuriose dalyvavo visi norintys.

Jauniausiųjų tarpe nepralenkiama buvo penktokė Ligita Jonavičiūtė, kuri „Kliūčių ruožą“ įveikė greičiau net ir už berniukus.

Vyresnių merginų tarpe greičiausiai trasą įveikė dešimtokė Vaida Valasevičiūtė, antra vieta atiteko taip pat dešimtokei Agnei Malažinskaitei.

Vyresnių vaikinų grupė buvo gausiausia ir net du vaikinai užfiksavo vienodą „Kliūčių ruožo“ įveikimo laiką, pasipuošė aukso medaliais – dešimtokas Kajus Armalis ir gimnazistas Karolis Ramanauskas, antra vieta atiteko dešimtokui Gyčiui Gliaudeniui, trečią vietą iškovojo taip pat dešimtokas Andrius Valasevičius.

Sporto dienos varžybų, rungčių nugalėtojus ir prizininkus pasveikino ir apdovanojimus įteikė Šeštokų mokyklos direktorė Alma Burbaitė. Už apdovanojimus dėkojame Lietuvos tautiniam olimpiniam komitetui (projektas „Olimpinė karta“).

Kūno kultūros mokytojas V. Jasevičius

Komentavimo galimybė išjungta.