Pirmasis Šeštokų mokyklos bendruomenės kroso bėgimas

Gegužės 30 dieną vyko Šeštokų mokyklos bendruomenės kroso bėgimas. Moksleiviai buvo suskirstyti pagal amžių ir lytį į grupes. Jauniausieji – priešmokyklinukai ir ikimokyklinukai, pirmokai, antrokai ir trečiokai berniukai ir mergaitės – varžėsi 300 metrų bėgimo rungtyje. 4, 5, 6 klasių berniukai ir mergaitės lenktyniavo 500 m bėgime, o vyriausieji – 7, 8, 9,10 klasių vaikinai ir merginos – varžėsi 1000 m ir 500 m bėgimuose. Iš viso Šeštokų mokyklos bendruomenės kroso bėgime dalyvavo 66 mokiniai. Bėgimo trasos buvo sužymėtos tam skirtais ženklais mokyklos parke, sode, stadione. Kaip ir kiekvienas olimpinis bėgimas, taip ir šis baigiamas paskutinį ratą apibėgant mokyklos stadione ir finišuojant prie pat mokyklos.

Jauniausių berniukų amžiaus grupėje pirmas atbėgo Faustas Mitrikevičius, antras finišavo  Deivis Draskinis ir trečias – Mantas Skroblas.

Jauniausių mergaičių amžiaus grupėje nepavejama buvo Eurika Račiukaitytė, antra atbėgo Kamilija Kunsevičiūtė, trečia – Samanta Kunsevičiūtė.

1, 2, 3 klasių berniukų amžiaus grupėje greičiausias – trečiokas Atman Gumarov, antras finišavo taip pat trečiokas Tadas Raginskas, trečias – pirmokas Vilius Burakovas.

1, 2, 3 klasių mergaičių amžiaus grupėje nepavejama buvo antrokė Akvilė Sapronaitytė, antra – taip pat antrokė Miglė Pečiukonytė ir trečia – antrokė Emilija Kazakevičiūtė.

Tarp 4, 5, 6 klasių mergaičių greičiausiai distanciją įveikė penktokė Ligita Jonavičiūtė, antra liko šeštokė Karolina Varnagirytė, o trečią vietą užėmė taip pat šeštokė Miglė Mikelionytė.

Tarp 4, 5, 6 klasių berniukų greičiausiai 500 m nubėgo penktokas Gytis Pakruopis, antras liko taip pat penktokas Dorianas Murauskas, trečias – Gyčio ir Doriano bendraklasis Edvinas Kairys.

Vyriausių merginų amžiaus grupėje nepralenkiama buvo dešimtokė Agnė Malažinskaitė, antra taip pat dešimtokė Vaida Valasevičiūtė, trečia irgi dešimtokė – Austėja Narkevičiūtė.

Vyresnių vaikinų amžiaus grupėje niekam vilčių nepaliko dešimtokas Kajus Armalis, antras finišavo taip pat dešimtokas Martynas Malažinskas, trečias – devintokas Martynas Medziukas.

Šeštokų mokyklos bendruomenės kroso bėgimo prizininkai apdovanoti medaliais. Apdovanojimus įteikė Šeštokų mokyklos direktorė Alma Burbaitė ir Šeštokų mokyklos direktorės pavaduotoja Jurgita Vaičeskienė.

Už apdovanojimus norime padėkoti LTOK  (projektas „Olimpinė karta“). Labai Jums ačiū už paramą.

Kūno kultūros mokytojas metodininkas Vaidas Jasevičius

 

Komentavimo galimybė išjungta.