‘‘Holly Jolly Christmas Party“

Gruodžio 15 d. anglų k. mylėtojai susirinko į „Holly Jolly Christmas Party“. Vakarėlis prasidėjo videoperžiūra, kurią verta peržiūrėti visiems, tikintiems stebuklais (http://film-english.com/2015/12/20/the-man-on-the-moon/). Aptarę žmogiškąsias vertybes bei šventinio kalėdinio laikotarpio dvasią, leidome sau šiek tiek pasilinksminti. Šeštokės Skaistė ir Justina viliojo saldžiomis dovanėlėmis, kurias mokiniai gavo tik taisyklingai sudėlioję bei atsakę į klausimus apie dovanas, šventimą, stebuklus ir kita. Aštuntokės nenusileido išradingumu ir pasiūlė pasiklausyti nuotaikingos dainos, įrašant praleistus žodžius. Na, o Vaida su Gyčiu (9 kl.) kvietė išbandyti taiklumą ir siūlė kuo taikliau sunerti žiedus ant briedžiuko ragų. Galiausiai Vasarė su Karolina siūlė pažaisti sniego gniūžtėmis.

Susitikimą užbaigėme pamąstymais, kurdami trumpus „deimantinius“ eilėraštukus, o temų buvo įvairių: kas rinkosi tradiciškai – žiemą, sniegą, šv. Kalėdas, kai kurie nusikėlė į vasarą.

Pasivaišinę kalėdiniais sausainiais, viliuosi, kad įkvėpti šventinės dvasios, iškeliavome į namus. Kas toliau dovanėlių pakuoti, kas kitais žiemos džiaugsmais gėrėtis.

Anglų k. mokytoja S. Ažukienė

Komentavimo galimybė išjungta.