Mokinių savivalda

Spalio 3 dieną Šeštokų mokyklos mokinės Laura Galdikaitė ir Agnė Malažinskaitė dalyvavo ir turėjo balso teisę renkant Lietuvos moksleivių sąjungos Lazdijų skyriaus pirmininką. Šiais metais rinkimuose dalyvavo 2 kandidatai: Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos moksleivis Arnas Žuklija ir Seirijų A. Žmuidzinavičiaus gimnazijos moksleivė Augustė Žėkaitė. Pirmininko rinkimus vieno balso persvara laimėjo Augustė Žėkaitė. Ji Lietuvos moksleivių sąjungos Lazdijų skyriui pirmininkaus antrus metus iš eilės.

Renginio, kuriame buvo renkamas Lietuvos moksleivių sąjungos Lazdijų skyriaus pirmininkas, metu Lazdijų rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Vytuolis Valūnas ir jaunimo reikalų koordinatorė Dovilė Lynykienė susitiko su Lietuvos moksleivių sąjungos Lazdijų rajono mokinių savivaldų informavimo centro savanoriais bei Lazdijų rajono savivaldybių mokyklų savivaldų atstovais. Lazdijų rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas kalbėjo apie moksleivių savivaldų svarbą, jų stiprinimo galimybės. Akcentavo, kad mokinių nuomonė yra labai svarbi tiek savivaldybei, tiek mokyklai, todėl ragino drąsiai kreiptis į jį iškilus bet kokiems klausimams ar problemoms bei žadėjo visada juos išklausyti bei esant galimybei padėti.

Susitikime dalyvavo ir mūsų mokyklos mokinių savivaldos atstovės Laura Galdikaitė ir Agnė Malažinskaitė bei mokyklos mokinių savivaldos koordinatorė, socialinė pedagogė Alma Vaišnienė.

 

Mokyklos mokinių savivaldos koordinatorė, socialinė pedagogė Alma Vaišnienė

Komentavimo galimybė išjungta.