Vasaros stovyklos akimirkos

Šeštokų mokykloje  2016 birželio mėn. vyko vaikų dieninė vasaros poilsio stovykla ,,Per vasarą – nė ašaros“. Programą vaikų vasaros poilsiui parengė ir  ją įgyvendino Vaidutė Rinkevičienė, priešmokyklinio ugdymo pedagogė ir Irena Bernatonienė, antros klasės mokytoja. Jau tapo tradicija, kad kasmet į  ją sukviečiami mūsų mokyklos mokiniai.

Iš pradžių mokiniai  bendrai kūrė taisykles, kurios buvo  užrašytos ant lapo ir pakabintos. Po to visi skubėjo į miestelio aikštę, kur vyko draugiškos sporto varžybos ir rungtys.

Vaikai mokėsi pažinti gamtą žaidė įvairius žaidimus, buvo sukurtas laužas ir kepamos dešrelės. Sumaniausiųjų  laukė prizai.

Ypač visiems patiko edukacinė išvyka į Metelių regioninį parką. Grįždami  įkopė į Prelomciškės piliakalnį,maudėsi Dusios ežere.

Taip pat vaikams patiko surengta  kelionė  į  Druskininkus, kur pramogavo  vandens parke bei  linksminosi prie muzikinio fontano.

Iš 15m. Veisiejų  regioninio parko apžvalgos bokšto   visi mokiniai  grožėjosi  trimis Snaigyno ežero salomis, miestelio panorama.

Visiems  dalyviams  ši stovykla patiko. Tai parodė vaikų šypsenos, aktyvi  jų pačių veikla.

Komentavimo galimybė išjungta.