Anglų kalbos popietė

2016 m. kovo 18 dieną Lazdijų rajono Šeštokų mokykloje sulaukėme šaunaus 7–8 klasių mokinių būrio iš Lazdijų rajono Aštriosios Kirsnos mokyklos (anglų kalbos mokytojas L. Orliukas) ir Marijampolės savivaldybės Želsvos pagrindinės mokyklos (anglų kalbos vyresnioji mokytoja A. Grigorienė). Svečiai kartu su mūsų mokyklos 7–8 klasių mokiniais (anglų kalbos mokytoja S. Ažukienė) dalyvavo artėjančių Šv. Velykų šventės popietėje-viktorinoje.

Šios netradicinės anglų kalbos popietės-viktorinos tikslas nebuvo varžytis tarp mokyklų, o suburti mokinius į tris mišrias komandas bendram komandiniam darbui bei skatinti naudoti anglų kalbą netradicinėje aplinkoje.

Mokiniai peržiūrėję filmą „Velykų tradicijos ir istorija“ (ang. Easter Traditions and History) raštu atsakė į pateiktus klausimus, atliko klausymo užduotį, rašė sakinius, kūrė sveikinimus ir galiausiai dainuodami anglišką dainą išmoko ne tik jos žodžius, bet ir kai kuriuos žodžius-judesius gestų kalba.

Visiems renginio dalyviams dvi dainas anglų kalba padainavo Šeštokų mokyklos ketvirtosios klasės mokiniai (klasės auklėtoja L. Kunigonienė, anglų kalbos mokytoja V. Lazauskienė).

Mokiniai apdovanoti diplomais, tradiciniais velykiniais saldainiais bei kitomis dovanėlėmis, linksmai nusiteikę iškeliavo savo mokyklų link. 

Anglų kalbos mokytojos S. Ažukienė ir V. Lazauskienė

Komentavimo galimybė išjungta.