Išvyka į Veisiejus

Veisiejų regioninis parkas organizavo piešinių konkursą „Žemė – žmonių planeta“, skirtą tarptautinei Žemės dienai paminėti. Juo buvo siekiama atkreipti mokinių dėmesį į gamtos vertybes, kurios yra artimoje aplinkoje,  jų išsaugojimą.

Šiam konkursui ruošėsi ir mūsų mokyklos  mokiniai. Buvo atrinkti ir konkursui pristatyti trys darbai: Gyčio Pakruopio, Ligitos Jonavičiūtės, Emos Zdančiukaitės. Šie mokiniai buvo apdovanoti padėkos raštais. O pačiame renginyje dalyvavo  visi pirmos klasės mokiniai, taip pat ketvirtos klasės mokinė Ema Zdančiukaitė, su savo mokytojomis I.Bernatoniene ir G.Dvilinskiene.

Renginio metu dalyviai  buvo supažindinti su  atidaryta ekspozicija ,,Gyvenimas tarp vandenų“.Regioninio parko lankytojų centro kieme visi  svečiai  buvo  pavaišinti grikių koše, karšta arbata ir  bandelėmis.  Kadangi diena buvo saulėta,visi turėjo   galimybę pastebėti ir dalinį saulės užtemimą.

Vėliau mokiniai  aplankė Veisiejų krašto muziejų, kur apžiūrėjo T.Targausko fotografijų parodą, skirtą Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos  25-mečiui.

Komentavimo galimybė išjungta.