Mokytojų dienos smagybės

Smagu, kad po ilgoko laiko galėjome Tarptautinę mokytojų dieną paminėti visi kartu ir dalintis šypsenomis ne po kaukėmis.

Spalio 4 d. visi rajono mokytojai buvo pakviesti į šventę Lazdijų kultūros centre, kur be stebėtų meniškų „Macingos“ ir 3D pasirodymų sveikino ir kolegas, gavusius padėkos raštus. Tarp apdovanotųjų – ir mūsų mokyklos mokytojai: švietimo, mokslo ir sporto ministrės J. Šiugždinienės padėka buvo apdovanota daug metų mūsų mokykloje dirbusi lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja A. Rutkauskienė (kadangi pati mokytoja renginyje dalyvauti negalėjo, padėką už ją atsiėmė mokyklos direktorė), o Lazdijų r. savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo padėkomis – spec. pedagogė S. Šerkšnienė ir muzikos bei tikybos mokytoja A. Valasevičienė.

Na, o spalio 5 d. prasidėjo smagumynais mokykloje: daug sveikinimų, nuoširdžių žodžių, dainų,  muzikos ir gėlių auklėtojams, mokytojams ir visiems susirinkusiems dovanojo visų klasių mokiniai. Mokyklos direktorė taip pat įteikė padėkas mokytojams. Vėliau dešimtokai ir dvyliktokai pavaišino mokytojus, o patys pabandė pasimatuoti jų klumpes – vedė tądien turėjusias vykti pamokas. Laikas parodys, kam tos klumpės buvo patogios…

Ačiū visiems organizatoriams už gražią šventę bet… grįžtam kiekvienas grįžtam į savo darbus!

Komentavimo galimybė išjungta.