Šauliškos stovyklos antroji diena kaimo turizmo sodyboje „Audros vienkiemis“

Birželio 16 d. Šeštokų mokyklos jaunieji šauliai jau antrą dieną stovyklavo kaimo turizmo sodyboje „Audros vienkiemis“ Grabaukos kaime, kur vyko „Šauniausio (-ios) Šeštokų mokyklos šaulio (-ės) 2022“ konkursas.

Susiskirstę į komandas dalyvavome šauliškose veiklose stotelėse: šaudėme iš lanko, iš pneumatinio ginklo, pistoleto, atlikome komandines, individualias užduotis „Vanduo“, „Surask paslėptus miške daiktus“, „Sutvarstyk draugą“. Na, ir visas veiklas tradiciškai užbaigėme virvės traukimu tarp komandų.

Susumavus visos dienos šauliškų veiklų rungčių individualius rezultatus paaiškėjo šauniausi Šeštokų mokyklos šaulys ir šaulė, kuriais tapo Jokūbas Ažukas ir Ema Račiukaitytė. SVEIKINAME. Abu apdovanoti medaliais ir atminimo dovanomis. Antras vietas užėmė Karolina Skroblaitė ir Gytis Pakruopis, trečios vietos atiteko Gerdai Dumčiūtei ir Gustui Zdančiukui. Visiems stovyklos dalyviams įteikti atminimo prizai, ačiū Alytaus apskrities karininko A. Juozapavičiaus šaulių I rinktinei.

Už puikiai suorganizuotas antrosios šauliškos stovyklos dienos veiklas noriu padėkoti Dainavos apygardos I rinktinės 108 Lazdijų kuopos kariui savanoriui Aurimui Dzemydai. Smagu dirbti su tikru savo srities profesionalu. Tikiuosi, bendradarbiavimą pratęsime ir ateityje. Aurimui įteikta Šeštokų mokyklos direktorės A. Burbaitės padėka.

Taip pat noriu pasidžiaugti savo kolega istorijos mokytoju R. Janulevičiumi. Jau treti metai abu kartu organizuojame šauliškas stovyklas Šeštokų mokyklos jauniesiems šauliams. Kartu su Šeštokų mokyklos jaunaisiais šauliais sveikiname mokytoją Robertą, šiandien švenčiantį gimtadienį.

Šeštokų mokyklos jaunieji šauliai labai AČIŪ taria kaimo turizmo sodybos „Audros vienkiemis“ savininkei Audrai Kimbirauskienei už suteiktas galimybes jaunimui laisvalaikį leisti savo sodyboje. Jūs nereali. A. Kimbirauskienei taip pat įteikta Šeštokų mokyklos direktorės A. Burbaitės padėka.

Peržvelgęs visus metus vykdytas įvairias šauliškas veiklas, o ypač po šių dviejų dienų, praleistų kartu, galiu teigti, kad Šeštokų mokykloje susiformavo tvirtas jaunųjų šaulių kolektyvas. Bičiuliai, drąsiai galiu su Jumis eiti į žvalgybą!

Daugiau stovyklos akimirkų rasite čia.

Komentavimo galimybė išjungta.