1,2 % PARAMA MOKYKLAI

Gerb. mokytojai, darbuotojai, mokinių tėveliai, buvę mokyklos moksleiviai ir visi geros valios neabejingi švietimui žmonės, kurie norėtų paremti mūsų mokyklą!!!

Nuoširdžiai dėkojame už Jūsų paramą mokyklai, kurią Jūs suteikėte, pervesdami (1,2 %) pajamų mokesčio į mūsų mokyklos paramos fondą. Mes tikimės Jūsų paramos ir 2022 metais, nes ji prisidės prie mokyklos veiklos tobulinimo, moksleivių mokymosi, sporto ir kūrybos sąlygų gerinimo.

Lietuvos Respublikos gyventojų pajamų mokesčio įstatymas leidžia iki 1,2 proc. Jūsų pajamų mokesčio pervesti į mokyklos labdaros ir paramos fondą ir finansiškai paremti mokyklą. Tai nepareikalaus iš jūsų jokių papildomų sąnaudų, ta dalis bus pervesta iš jau atskaičiuoto fizinių asmenų pajamų mokesčio. Jums nutarus iki 1,2 proc. savo pajamų mokesčio skirti mokyklai, tai galima padaryti šiais būdais:

1. Prisijungti naudojant savo asmeninę elektroninę bankininkystę, į EDS, t. y. Valstybinės mokesčių deklaravimo sistemą, ir tiesiogiai portale užpildyti RF0512 formą.

2. Deklaruoti kam skiriate 1,2 % pajamų mokestį galite prisijungę prie Valstybinės mokesčių svetainės adresu: http://deklaravimas.vmi.lt.

Primename, kad prašymus galite teikti iki gegužės 2 d.

Iš jūsų gauta parama bus skirstoma pagal nustatytus prioritetus. Įsipareigojame, kad šios lėšos bus panaudotos efektyviai ir skaidriai, prisidės prie mūsų mokyklos ugdomosios aplinkos gerinimo, modernizavimo ir saugumo. Iš anksto esame dėkingi tiems, kurie šiais metais perves iki 1,2 % pajamų mokesčio Lazdijų r. Šeštokų mokyklai.

Lazdijų r. Šeštokų mokyklos rekvizitai:

Paramos gavėjo kodas 190609393
Paramos gavėjo pavadinimas Lazdijų r. Šeštokų mokykla

Kilus papildomiems klausimams, visuomet galite kreiptis į VMI specialistus paskambinus telefonu 1882 / +370 5 260 5060.

Komentavimo galimybė išjungta.