Anglų kalbos popietė „Let’s talk English”

Finišuoja projektas, skirtas gabių, talentingų mokinių ugdymui „Eksperimentuok! Išmok! Sužinok! Sukurk!“. Tokių šaunių mokinių mūsų mokykloje yra tikrai daug! Jie pasižymėjo praėjusiais mokslo metais įvairiuose konkursuose, olimpiadose, skynė laurus sporto srityje, aktyviai dalyvavo popamokinėje veikloje, stengėsi pasiekti kuo geresnius asmeninius rezultatus pamokų metu.

Mokiniai, puikiai besimokantys anglų k., dalyvavo popietėje „Let’s talk English”. Patys šauniausi 510 kl. „anglistai“ susirinko išbandyti bei pasitikrinti savo anglų k. žinias. Popietės metu mokiniai lavino kalbėjimo, klausymo, rašymo įgūdžius. Dalyviai susiskirstė komandomis ir varžėsi, kuri greičiau ir taisyklingiau atliks užduotis, kurios buvo išsibarsčiusios įvairiuose kabinetuose. Mokiniams teko pasukti galvas ir atidžiai jas atlikti tam, kad sužinotų, kur pasislėpusi kita užduotis. Užduočių būta įvairių dainos „Counting stars” klausymas, filmo „Mr. Bean eating competition” žiūrėjimas, kryžiažodžio sprendimas, sakinių iš iškarpytų žodžių sudarymas. Tokios popietės yra puiki galimybė vartoti kalbą netradicinėje aplinkoje, yra itin motyvuojančios bei skatinančios mokinių kūrybiškumą.

Renginį vedė anglų k. mokytoja S. Ažukienė. Visi mokiniai apdovanoti mokyklos direktorės padėkos raštais bei prizais, rašikliais ir užrašinėmis.

Viso projekto suplanuotų renginių, netradicinės pamokos, išvykos, mandalų gamybos bei anglų k. popietės, metu mokiniai turėjo galimybę ne tik eksperimentuoti, išmokti, sužinoti, sukurti, bet ir geriau pažinti save, lavinti bendravimo, lyderystės, kūrybingumo, išradingumo savybes.

Dėkojame dailės ir technologijų mokytojai Ritai Kulakauskienei, pradinių klasių mokytojai Gitai Dvilinskienei už pagalbą sėkmingai įgyvendinant projektą.

Anglų k. mokytoja S. Ažukienė

 

 

 

Komentavimo galimybė išjungta.