Respublikinio piešinių konkurso laureatas jau antrąjį kartą

      Lietuvos vaikų ir jaunimo centras kartu su Valstybės institucijų kalbų centru pakvietė ikimokyklinukus ir moksleivius dalyvauti piešinių konkurse EUROPOS KALBŲ DIENAI paminėti-dailės darbuose pavaizduoti, kaip suvokia ir vertina skirtingas Europos kalbas ir kultūras.

     50 geriausių darbų, nepriklausomai nuo jų autorių amžiaus grupės, rugsėjo 25 – spalio 9 d.  eksponuojami parodoje, Seimo Europos informacijos biure, Gedimino pr. 53, Seimo III rūmai, Vilnius.

     Piešinių autoriai buvo apdovanoti laureato arba I, II ar III vietos diplomais. Parodą atidarė ir sveikinimo žodį tarė  Europos kalbų dienos renginio globėja LR Seimo Pirmininkė l.Graužinienė. Ji padėkojo konkurso dalyviams už bendrą darbą, rodantį dalyvių aktyvumą ir pilietiškumą, bei palinkėjo kūrybinės sėkmės.

     Šeštokų mokyklos trečios  klasės mokinys Alanas Mitrikevičius  ll amžiaus grupėje pelnė laureato vardą ( mokytoja I..Bernatonienė). Jis buvo apdovanotas diplomu. Alanas puikiai atsakinėjo į renginio vedėjų klausimus, kurie buvo labai įdomūs.

   Praeitais mokslo metais Alanas  taip pat dalyvavo šiame konkurse, pelnė laureato vardą  ir buvo apdovanotas diplomu. Sveikiname Alaną.

 

Komentavimo galimybė išjungta.